stijn-300pixels

Vanuit een klassieke wetenschappelijke opleiding aan de Katholieke Universiteit Leuven en later de Vrije Universiteit Brussel, en na het behalen van een doctoraat voor onderzoek naar de impact van mentale processen op het menselijk functioneren en presteren, ging Dr. Stijn Quanten aan de slag in het befaamde Milanlab van AC Milaan waar hij onder de vleugels van Dr. Jean Pierre Meersseman en Dr. Bruno Demichelis zich verder kon ontwikkelen in de holistische karakteristieken van (top)prestaties. Inmiddels is hij een referentie op vlak van mental health & performance.Verder is hij de ontwikkelaar van MyMindWorks, een revolutionaire online trainingsapplicatie waarmee je sporters van alle niveaus vanop afstand mentaal kan begeleiden én trainen.
https://be.linkedin.com/in/stijn-quanten-b345144

lut2
Als trainer-coach begeleidt en adviseert zij professionals om beter en veerkrachtiger te staan in hun loopbaan. Het gezond functioneren en presteren is ons doel. Lut Brenard bouwde haar carrière uit binnen Human Resources en Organisatieontwikkeling. Zij heeft zich gespecialiseerd in stress en burn-out coaching, talentmanagement en loopbaanbegeleiding. Zij heeft heel wat internationale leer- en werkervaringen.
https://be.linkedin.com/in/lutbrenard
petercroonenvierkant
Peter Croonen is jurist (KUL) en heeft uitgebreide ervaring in people management, leadership, veranderingstrajecten dankzij meerdere investeringen als aandeelhouder, bestuurder en manager in kleine en grote ondernemingen.
https://be.linkedin.com/in/peter-croonen-40bb94
Wim Croonen

Wim Croonen is de gewezen HR Director van Genzyme (biotech) en voorheen actief als HR business partner & manager bij diverse bedrijven zoals o.a. Philips, Johnson Controls, Tenneco, TDS-Essers, … . Binnen HR vooral gericht op individuele coaching, team begeleiding en organisatie ontwikkeling.

Wim is gecertificeerd coach in oplossingsgericht coachen, appreciative inquiry (waarderend coachen), is bemiddelaar in sociale zaken en heeft een bijzondere interesse in de evidence based bevindingen van de positieve psychologie in werk contexten.

https://www.linkedin.com/in/wim-croonen-b0ba65/