#BEYOURBEST #ITWILLBEDIFFERENT

MyMindWorks is een digitale trainingsapplicatie om de mentale, cognitieve, visuele en neurologische aspecten van ons functioneren en presteren te testen en te trainen.
Via MyMindWorks kan je voor de eerste keer de “spier” in het hoofd volledig in kaart brengen, en wordt er een individueel en op maat gemaakt trainingsschema opgesteld.
MyMindWorks wordt ingezet in de sportwereld om prestaties te verbeteren, in de bedrijfswereld om de mentale gezondheid van medewerkers te monitoren en te verbeteren (Mental Health en Burn-out).

MyMindScan is de tool die  in het bedrijfsleven wordt ingezet en welke een eenvoudige “quick scan” mogelijk maakt van de mental health van de individuele medewerker als ook van een specifiek team of departement.
Als follow-up meting van MyMindWorks komt de digitale coachingtool MyMindWorks in beeld die gericht en dieper kan testen én specifieke coaching/training mogelijk maakt onder begeleiding van een gecertificeerde coach. Dit zijn coaches die onze opleiding met succes doorlopen hebben.

Iedereen die in een prestatiegerichte omgeving actief is, kan opmerkelijk voordeel halen uit MyMindWorks.

Meer info vind je terug op www.mymindscan.be

Don’t just be good to others. Be good to yourself too.Simple reminders