Om de onderliggende principes en de wetenschappelijke validiteit van de oTHOR tools te bewaken en te garanderen, doet oTHOR een beroep op een adviesraad van experten en wetenschappelijke eminenties. De leden van de adviesraad van oTHOR zijn dé referenties in hun vakgebied en we zijn er trots op dat we op hun kennis beroep kunnen doen:

De leden van de adviesraad van Othor zijn dé referenties in hun vakgebied en we zijn trots op we op hun kennis beroep kunnen doen:
Prof. Dr. em. Raymond Cluydts is de afgelopen 25 jaar dé referentie in Belgie op gebied van slaap- en stressonderzoek.
Dr. Jean Pierre Meersseman is de medical director en oprichter van het befaamde MilanLab van voetbalteam AC Milan en een wereldwijde referentie op het gebied van menselijk functioneren.
Dr. Van Zoest is orthopedisch chirurg, directeur van Topsupport in het St-Anna ziekenhuis (Eindhoven) en medisch Manager PSV
Dr. Guy Hoes, anesthesist JESSA ziekenhuis
Dr. Joris Vangeneugden, arts, doctor in de psychologie, psychiater i.o. en biostatisticus.
Dr. Bart Dingenen, revalidatiespecialist en de voortrekker van integratie het centrale zenuwstelsel binnen de revalidatiewetenschappen
Marc Croonen, psycholoog en Senior Executive met internationale ervaring in verschillende industrieën en funktionele gebieden (HR, Communicatie, Sustainability & Business Services)