ons aanbod

Testing

We gebruiken online tools ten bate van de screening en ontwikkeling van de medewerker of individu in samenwerking met experten. Op basis van wetenschappelijk onderbouwde online testen krijgen medewerkers een beeld van wie ze zijn en hoe ze in hun werk staan. We testen eveneens op motivatie, mentale weerbaarheid en fysiek aanvoelen.


Opvolging

Alle resultaten zijn direct online beschikbaar in een persoonlijk en groepsdashboard. Vanop elke pc of tablet met internet-verbinding en dit zowel in binnen als buitenland. De leidinggevende of coach volgt de resultaten op in het bedrijfs- of teamdashboard.

Workshops

We bieden trainingen en workshops aan op maat van de klant. Zowel voor leidinggevenden als voor teams van medewerkers om veerkrachtiger in het werk te staan.


coaching

In samenwerking met gecertificeerde coaches bieden we coaching aan. Dit omvat onder andere het opstellen van je eigen
persoonlijk mentaal plan met specifieke doelstellingen,
motivatiemateriaal, en allerhande tips en tools om je weerbaarheid en je mentale vaardigheden te
verbeteren. Je kan kiezen voor groepscoaching of individuele coaching.

Communiecatieadvies op maat

We willen medewerkers zoveel mogelijk aanzetten om hun eigen veerkracht te versterken. Via verschillende kanalen zullen we medewerkers motiveren en informeren over hun eigen veerkracht en hoe om te gaan met werkdruk. Wij ontwikkelen dit op maat van jullie bedrijf, in de lijn met jullie ondernemingsstrategie.
.