Methodologie

Meting of
Scan

Met behulp van online tools screenen we de ontwikkeling van de medewerker, teams en organisaties op basis van wetenschappelijk onderbouwde online vragenlijsten of oefeningen. Medewerkers krijgen een beeld van wie ze zijn en hoe ze in hun werk staan. We testen eveneens op motivatie, mentale weerbaarheid en fysiek aanvoelen voor de organisatie.


Begeleiding & advies

We bieden begeleiding en trainingsadvies aan bij het uitvoeren van de scan op maat van de klant. Dit doen we door begeleidende infosessies of trainingen zowel voor management, leidinggevenden en teams van medewerkers. We hebben uitgebreide ervaring met het faciliteren van sessies en het aanpassen van trainingsinhoud aan een verscheidenheid aan situaties en uitdagingen.

Monitoring

We monitoren en volgen veranderingen op. Deze veranderingen zijn direct online beschikbaar in een persoonlijk en geanonimiseerd groepsdashboard. Vanop elke pc of tablet met internet-verbinding en dit zowel in binnen als buitenland. De resultaten zijn zichtbaar in een persoonlijk-, groeps- of teamdashboard.


online training en coaching

We bieden online training aan en in samenwerking met gecertificeerde coaches bieden we coaching aan. Dit omvat onder andere het opstellen van je eigen
persoonlijk mentaal plan met specifieke doelstellingen,
motivatiemateriaal, en allerhande tips en tools om je weerbaarheid en je mentale vaardigheden te
verbeteren. Je kan kiezen voor groepscoaching of individuele coaching.

Communiecatieadvies op maat

We willen medewerkers zoveel mogelijk aanzetten om hun mentale fitheid op de werkvloer te versterken. Via verschillende kanalen zullen we medewerkers motiveren en informeren over hun eigen veerkracht en hoe om te gaan met werkdruk. Wij ontwikkelen dit op maat van jullie bedrijf, in de lijn met jullie ondernemingsstrategie.
.