WAT DOET OTHOR?We helpen mensen en organisaties om hun volledig potentieel te bereiken. Door gebruik te maken van wetenschappelijk innovatieve tools gebaseerd op neurowetenschappelijke modellen, maken we het mogelijk voor onze gebruikers om op een objectieve en dynamische manier hun werkbaarheid en neurologische capaciteit online op te volgen en te verbeteren.

Onze gebruikers ontvangen een gepersonaliseerd trainingsschema om hun beste zelf te zijn en te blijven, dit zowel in samenwerking met experten in het vakgebied als door de online training modules.

Learn More


The OTHOR APPROACH


At Othor we are all about enhancing Human Organizations where individuals can achieve their full potential.

Leveraging proprietary neuroscience models, our dynamic online tools allow users to assess their mental and neurological health over time and receive personalized training recommendations to be at their best.


Learn More

3

continents

10,000+

individuals

10+

countries

ONS WELZIJN IS NOG NOOIT ZO BELANGRIJK GEWEEST


In deze moeilijke tijden van constante verandering is het voor organisaties en teams van cruciaal belang om de mentale conditie en de neurologische gezondheid voortdurend te monitoren. Het creëren van consistentie en het optimaliseren van resultaten, vooral tijdens de Covid-19 pandemie, is haalbaar met onze gebruiksvriendelijke online tools.

Our ToolsNEEM CONTACT MET ONS EN MAAK EEN AFSPRAAK

Maak een afspraak voor een kennismaking over hoe onze innovatieve aanpak uw organisatie kan helpen. We zijn ervan overtuigd dat elk individu of team dat op zoek is naar de beste versie van zichzelf een aanzienlijk voordeel zal halen uit onze tools.

Meer Info

Our partners are diverse, innovative, and dynamic

contactgegevens

Europe

lut@mymindworks.be
Belgium, Europe
+32 495 38 44 61

North America

info@mymindworks.be
New York, New York
+1 425 891 0460


contactgegevens

Europe

lut@mymindworks.be
Hasselt, Belgium
+32 495 38 44 61

North America

info@mymindworks.be
New York, USA
+1 425 891 0460